Nyheder

Sommerens nyhedsmail

  

Velkommen tilbage efter sommerferien

Vi glæder os til at komme i gang med en ny spejdersæson og det hele starter tirsdag d. 15. august kl 18-20 i Reden.

Vi kaster os ud i spejderaktiviteter sammen med alle spejdergrenene i gruppe, og igen i år har vi også valgt at kombinere dette med efterårets "Redens aften". Vi ser derfor gerne at alle forældre bruger de to timer i Reden på at gøre hytten klar til en ny sæson.

Har I venner som kunne tænke sig at prøve at være spejder, så er I velkommen til at tage dem med fra uge 34.

Familietur d. 2.-3. september

Frie Fugle har i år 80 års fødselsdag! Derfor inviterer vi til et brag af en familietur, med oprykning og fødselsdagstema!

Denne tur er for alle spejdere, samt forældre og søskende. Der vil være mulighed for at forældre og søskende kan sove i hytte, men forældre er velkomne til at medbringe et telt.
Det er gratis for spejdere af Frie Fugle og søskende at deltage, forældre deltager til den lille sum af 120 kr. Spejderne er selvfølgelig velkomne til at deltage uden forældre, men snyd jer ikke for et brag af en familietur! Kom og nyd spejderlivet!

Tilmeldingen sker på Frie Fugles hjemmeside, senest d. 28. august, hvor I også kan downloade et detaljeret program!

Vi mødes ved Reden, Lisesmindevej 3c lørdag d. 2. september kl. 10.15.
Kl. 10.30 forlader I hytten og kører mod Hylkedam Spejdercenter, Hylkedamvej 54, 5591 Gelsted.

Turen starter i traditionens tro med en fælles buffet, alle bedes medbringe en ret til dette. Boller og kager er altid velkomne til eftermiddagskaffen.
Husk småpenge til køb af vand og øl (Vi tager også imod MobilePay).

Med masser af spejderhilsner
Lederne
Tilmeld dig her!

Familiespejderdag

Vi deltager i den landsdækkende Familiespejderdag søndag d. 20. august fra kl 10 til 12, hvor børn i alderen fra 3-6 år og deres familier kan komme til vores åbent hus arrangement.

Alle er velkommen til at møde op og være med i den nye sæsons første FamilieSpejd arrangement. Vi laver bål, pandekager og en masse spejderlege.

Tilmelding er ikke nødvendig, I kan blot møde op ved vores hytte på Lisesmindevej 3C, Odense M
I kan læse mere her om vores FamilieSpejd koncept
 

 

Åbent hus

I ugerne 34 og 35 åbner vi igen op for nye medlemmer. Så alle der vil prøve at være spejder kan møde op ved vores hytte på Lisesmindevej 3C når spejdermøderne starter. Det er gratis at prøve spejderaktiviteterne i disse uger, inden indmeldelse. Se mere på hjemmesiden

Er du mellem 12 og 23 år?

Så er det nu tid til at tilmelde dig PLAN eller PLUS kursus i efterårsferien.
På et PLAN kursus er for 12-16 årige spejdere og her får du en fed spejderoplevelse og helt sikkert nye spejdervenner. De ældre spejdere kan deltage på årets PLUS kursus.
Der er hele 20 forskellige kurser som er fordelt over hele landet, så du kan vælge det som passer til dine interesser - se dem alle her. Kurset er gratis for Frie Fugles medlemmer, så længe at du bruger din tilmelding og deltager.
Du kan tilmelde dig via MedlemsService eller via din leder.

Facebook billeder fra den seneste tid...

Husk at du kan se billeder fra vores ture og aktiviteter på vores Facebook side