Bliv Leder

Bliv Leder

Alle grene har op til flere ledere tilknyttet, og vi er altid friske på at byde nye ledere velkommen. Målet er at have én leder pr patrulje, dvs. gerne 3-4 ledere i hver gren.

Som leder i Frie Fugle bliver du en del af en aktiv ledergruppe, der støtter op om hinanden og hjælper på tværs af grenene for at skabe de bedste rammer for vores spejderarbejde.

Du er ikke alene

Frie Fugle er en stor velfungerende gruppe i Det Danske Spejderkorps. Vi er omkring 100 spejdere i gruppen fordelt på gnister, flammer, juniortrop og klan. Derudover har vi mange gruppeassistenter, Urfugle og andre gruppe ”supportere” som gerne giver en hånd med når gruppen tager på tur.

I gruppen arbejder vi ud fra “børn leder børn”, learning by doing og vi bruger gerne naturen som ramme om vores aktiviteter. Vi er ikke bange for at udvikle spejderarbejdet og er ikke bleg for at teste nye vilde ideer.

Udvikling af ledere i gruppen

Gruppen afholder 2 lederture om året. Her får vi selv en masse spejderoplevelser og dermed inspiration til nye aktiviteter i grenene samtidig med at ledervenskabet udbygges.

Hvis du vil høre mere om at være leder i Frie Fugle, så ring til gruppeleder Line (6070 1661) eller Martin (2251 4771), eller skriv til gl [at] frie-fugle [dot] dk.